Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سفارت جمهوری اسلامی ایران در «کی‌یف» با صدور اطلاعیه‌ای توصیه‌های لازم برای خروج ایرانیان مقیم اوکراین را تشریح کرد.

متن این اطلاعیه‌ای به شرح زیر است:

ایرانیان مقیم اکراین که به سمت مرزهای غربی این کشور در حرکت هستند و یا از این مرزها عبور می‌کنند به توضیحات ذیل توجه کنند:

-ایرانیان در طول مسیر منتهی به نقاط مرزی اوکراین با همدیگر در ارتباط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

-حتی‌الامکان در دسته‌های چند نفری حرکت و از اطلاعات یکدیگر در مسیرها استفاده کنند.

-به وضعیت هوا در مسیرها توجه و به ویژه با تاریکی شب در اماکن مناسب استراحت کنند.

-اطلاعات خود درباره مسیرها را با سفارت‌خانه‌های ایران و شبکه‌های اجتماعی ایرانیان مقیم اوکراین به اشتراک بگذارند.

-به محض عبور از هر یک از نقاط مرزی اوکراین، ورود خود به کشور دیگر (لهستان، اسلواکی [آکرودیته اتریش]، مجارستان، رومانی یا مولداوی [آکرودیته اکراین] را به سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و در مسیرهای تعیین شده از سوی همان سفارت حرکت کنند.

- شماره تماس‌های ضروری ۲۴ ساعته به شرح ذیل در دسترس قرار دارد:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در «کی‌ف» (اکراین)
۰۰۳۸۰۶۳۰۴۴۹۰۲۹

سفارت جمهوری اسلامی ایران در ورشو (لهستان) ۰۰۴۸۵۰۲۷۸۰۶۳۱

سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش (همزمان اکردیته اسلواکی) ۰۰۴۲۱۹۱۸۲۴۵۶۰۵

سفارت جمهوری اسلامی ایران در بوداپست (مجارستان) ۰۰۳۶۷۴۶۰۹۲۶۰

سفارت جمهوری اسلامی ایران در بوکارست (رومانی) ۰۰۴۰۷۶۱۱۲۱۸۰۲

شماره تماس ۲۴ ساعته وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران (تهران) ۰۰۹۸۶۱۱۵۳۱۴۴

کد خبر 5434541 محمد مهاجرانی

منبع: مهر

کلیدواژه: تهران ایران وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوداپست لهستان اوکراین مجارستان مولداوی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 1401 اوکراین لایحه بودجه صحن مجلس جنگ اوکراین حمله روسیه به اوکراین آخرین اخبار اوکراین مذاکرات وین روسیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی محمد مخبر حسین امیرعبداللهیان ایران سفارت جمهوری اسلامی ایران ایرانیان مقیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • پیام فرمانده ارتش؛ به هر کجای اسرائیل لازم باشد موشک می‌زنیم | پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهیم داد
  • فرمانده کل ارتش: ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند/ اگر باز هم خطایی سر بزند قدرتمندتر از قبل پاسخ می‌دهیم/ زوایای مختلف عملیات‌ها 10 تا 20 سال بعد گفته می‌شود
  • هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند