Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@17:40:47 GMT

حمله روسیه به اکراین با بورس ایران چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۰۸۴۷

حمله روسیه به اکراین با بورس ایران چه می‌کند؟

ایسنا/کرمانشاه مدیر بورس منطقه‌ای کرمانشاه معتقد است، تنش‌های بین روسیه و اکراین در بلندمدت مدت می‌تواند تبعات منفی بر بورس ایران داشته باشد، خصوصا اگر برجام به نتیجه نرسد.

دکتر محمد بهمن در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تبعات جنگ روسیه و اکراین بر اقتصاد دنیا و به تبع آن ایران، افزود: هر تنش جهانی اثرات منفی بر تمام بازارهای مالی دارد که بورس نیز از این قائده مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نوسانات چند روز اخیر بورس حاصل جو روانی ناشی از جنگ روسیه و اکراین بوده، تاکید کرد: تبعات اقتصادی واقعی این تنش در بلندمدت خود را در بازارهالی مالی از جمله بورس نشان می‌دهد که از تبعات ناشی از جو روانی هم شدیدتر است.

بهمن از تصمیم برای تحریم‌های بانکی علیه روسیه و خارج شدن بانک‌های این کشور از سوییفت یاد و خاطرنشان کرد: این تحریم‌های بانکی اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد، زیرا اگرچه روسیه یک کشور چندان صنعتی نیست، اما یکی از تامین کنندگان بزرگ انرژی در دنیاست و اقتصاد دنیا و از جمله ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر روسیه یکی از مقاصد صادراتی شرکت‌های بورسی و غیربورسی ایران است و تحریم بانک‌های این کشور صادرات ما را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد که خصوصا بر صادرات شرکت‌های بورسی اثرگذار است.

مدیر بورس منطقه‌ای کرمانشاه معتقد است، از سوی دیگر تحریم روسیه ممکن است باعث شود مواد اولیه برخی محصولات دچار کمبود شود و خصوصا در کشورهای اروپایی با کمبود برخی کالاها مواجه شویم که فرصت خوبی برای صادرات از ایران به این کشورها و بهتر شدن وضعیت شرکت‌های صادراتی است، اما تاثیر این بخش نسبت به سایر موارد چندان زیاد نیست.

بهمن از هم افزایی دو موضوع جنگ روسیه با اکراین و مذاکرات وین بر یکدیگر هم یاد کرد و ادامه داد: اگر مذاکرات به نتیجه برسد، تاثیرپذیری منفی کمتری از جنگ روسیه و اکراین در بازارهای مالی خواهیم داشت، اما اگر این جنگ به نتیجه رسیدن مذاکرات وین را هم دچار تنش کند، تبعات منفی بیشتر در بازارهای مالی از جمله بورس شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه بورس حمله روسيه به اوكراين روسیه و اکراین جنگ روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!

به گزارش خبرنگار مهر، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بود و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

کد خبر 6087474 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه